header

DVC Algemeen
--> Wie zijn wij ?
--> Evenementen
--> Deauville historie
--> Persartikels
--> Introductie
--> Accessoires
--> Deauville Goodies
--> Links naar...
--> Nuttige tips
--> Foto's van leden
--> Foto's van de ritten
--> Klein Van Deaule
--> Motorkamperen
--> Nieuwsbrief & info
--> Koopjeshoek
--> Zelf sleutelen
--> Huisregeltjes
Navigeren
--> Routeplanners
--> Reisgidsen
--> ADAC Motorrit kaarten
--> GPS op de motor
--> GPS routes
--> België met de motor
Members Only Area
--> Ledeninfo
--> Downloads
bezoek het forum
Bezoek ons forum


info@deauvillevrienden.be
Wat is of Deauville Vrienden Club ?


zag het levenslicht op 5 oktober 2006. Dit is de virtuele ontmoetingsplaats voor onze Deauville Vrienden Club DVC. Gelinkt aan ons --> Deauville Vrienden FORUM kunnen de Deauville Vrienden er ideetjes kwijt, oproepen tot een rit, tips uitwisselen...

In het
logo staan de D en de C voor de wielen en de V uiteraard voor de weergaloze V-twin motor. Die motor bestaat al sinds 1988 en zorgde bij de Revere, de Deauville 650 en nu bij de Deauville 700 al voor vele probleemloze kilometers rijplezier.


Onze leden zijn allen Deauvillerijders, rustige toerrijders die zich liever ver van het scheurijzergeweld van de sportbikes houden. Onze stijl is "...beetje rijden - terrasje - beetje rijden - genieten van de natuur..." Wij wandelen als het ware met ons machine door het landschap. Motorrijders die dagritten van 600 tot 700 km wensen te doen horen hier dan ook niet thuis. Wij houden het bij maximum 250 tot 400 km, meestal minder. Met uitzondering van de meerdaagse ritten natuurlijk. Iedereen kan via het forum een voorstel doen om 3 tot 4 dagen te gaan toeren. Daar kunnen dan desgewenst een 5-6-tal Deauvillers op inpikken.

We zijn ontstaan doordat er in dezelfde periode 4 vrienden een NT700V kochten en zo contact met elkaar willen houden. Intussen hebben zich daar ook een heel aantal NT650V rijders bij aangesloten. Op het forum zijn intussen zo'n 90 Deauvillers actief.
heeft een forum als ontmoetingsplaats, er is geen fysiek clublokaal maar we komen wel regelmatig samen op een afgesproken plek, er zijn geen bestuursleden want ieder clublid is gelijk, er dient geen lidgeld betaald te worden. Gasten/bezoekers kunnen 2 rubrieken van het forum vrijblijvend meelezen: het praatcafé en techniek. De overige subfora zijn enkel na registratie te bekijken. Een registratieknop zal u niet vinden maar nieuwe registraties zijn wel mogelijk door een email te sturen.Ontwerp door Rivanho - Copyright DVC 2008 - bijgewerkt op 28 januari 2020